MexproM


MexproM

Beroepsvaartuigen

Inspecties, Begeleiding
Projecmanagement en Advies

Diensten

Hieronder vindt u voorbeelden van de diensten die we aanbieden. Voor andere maritieme diensten kunt u MexproM altijd benaderen, in overleg wordt gekeken of wij hiervoor een passende aanbieding kunnen maken.


Inspecties, begeleiding, projectmanagement en advies
Het multidisciplinaire karakter van maritieme constructies, waaronder ook de plezier- en beroepsvaart vallen, is hoog. Vele verschillende vakgebieden worden hier verenigd. Om de bouw van zo'n constructie binnen het budget, de gewenste tijd en kwaliteit naar tevredenheid van de klant op te leveren is goed projectmanagement noodzakelijk.

MexproM oprichter, Bart Mornout, heeft meer dan 30 jaar ervaring binnen het maritieme projectmanagement zowel in de nieuwbouw, de ombouw als de reparatie sector. Naast werkschepen en pleziervaartuigen heeft Bart ook de (om)bouw van diverse andere maritieme constructies mogen begeleiden. Denk hierbij aan pontons, droogdokken en linkspan's.

De jarenlange ervaring binnen de scheepbouw brengt ook met zich mee dat er kundig advies gegeven kan worden en meegedacht kan worden over ontwerpen en mogelijkheden om zodoende meer uit uw schip te halen.

Een pragmatische benadering en de hand-on mentaliteit geven u als opdrachtgever duidelijkheid en zekerheid. Door overzichtelijke planningen en een duidelijke rapportage worden voortgang, kwaliteit en kosten inzichtelijk gemaakt.

Mocht u op zoek zijn naar maritiem advies of iemand zoeken voor de bouwbegeleiding, een inspectie of het projectmanagement dan bent u bij MexproM aan het juiste adres. Graag komen wij met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.


Tarieven

Voor inspecties, begeleiding, projectmanagement en advies wordt na een overeenkomst over de werkzaamheden een passende offerte uitgebracht of een uurtarief afgesproken.

Contact

Lavendelberg 57
4708 LG  Roosendaal
Nederland
Telefoon: +31 6 2240 7423
Email: info@MexproM.nl
Web www.MexproM.nl
Linkedin LinkedIn
KVK 77906659
BTW NL003261998B14Download hier de algemene voorwaarden.

Download hier de privacy verklaring.
EMCI      EMCI - Arbiter
Lavendelberg 57
4708 LG  Roosendaal
Nederland
Telefoon: +31 6 2240 7423
Email: info@MexproM.nl
Web www.MexproM.nl
Linkedin LinkedIn
KVK 77906659
BTW NL003261998B14